Wij ontwikkelen en ontwerpen onze producten in samenwerking met gerenommeerde Duitse voedingsdeskundigen en apothekers. Onze ingrediënten vormen de basis van onze bereidingen. Daarom selecteren we ze zorgvuldig op hun doeltreffendheid en natuurlijke eigenschappen en laten we alles weg wat niet essentieel is. Daarom zijn onze beren ook vrij van titaniumdioxide, texturizers, scheidingsmiddelen en andere onnodige kunstmatige toevoegingen. We gebruiken alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen en gebruiken geen pesticiden of GGO's.

WE HEBBEN MEER VITAMINE NODIG

DOOR VROUWEN VOOR VROUWEN

Vooral vrouwen maken veel verschillende en spannende gebeurtenissen in hun leven door, zoals een zwangerschap, hormonale veranderingen, de menopauze of stressvolle dagelijkse uitdagingen, waarbij de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen toeneemt. Op zulke belangrijke momenten heeft gezonde voeding echter niet altijd de hoogste prioriteit. Daarom kunnen voedingssupplementen op deze momenten een belangrijke bondgenoot zijn.

MEDISCHE EXPERTISE

DR. ANNE LATZ

De stroom van informatie over het onderwerp voeding is enorm en vaak tegenstrijdig. Dat maakt het moeilijk om een goed overzicht te krijgen. Daarom vertrouwen wij op de expertise van Dr. Anne Latz. Wij doen geen valse beloftes: wij richten ons op concrete resultaten. Wil je precies weten welke micronutriënten jouw lichaam nodig heeft voor een gezonde en evenwichtige levensstijl?

WAAROM VOEDINGSSUPPLEMENTEN?

ZE ZIJN GEEN VERVANGING VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Voedingssupplementen zijn, zoals de naam al aangeeft, bedoeld als aanvulling op een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, niet als vervanging daarvan.

Dr. Anne Latz: 

"Veel studies tonen aan dat het zogenaamde "westerse dieet" over het algemeen niet voldoet aan de eisen van een evenwichtige voeding. Vooral voorbewerkte voedingsmiddelen bevatten vaak veel suiker en weinig voedingsstoffen. Gerichte voedingssuppletie kan tekorten helpen wegwerken."

VOLG ONS OP INSTAGRAM