Bij Bears with Benefits geloven we dat elke vrouw haar eigen natuurlijke schoonheid heeft. En we willen die schoonheid niet veranderen, maar juist laten stralen met onze sterk geconcentreerde schoonheidsvitaminecomplexen.
Of het nu gaat om mooi haar, een stralende huid of een stralende teint, wij bieden verschillende vitaminecomplexen aan voor elke dag en elke schoonheidsbehoefte.

DE VROUWEN RAKEN

DOOR VROUWEN VOOR VROUWEN

Wij zijn Lena en Laurence uit München. Zoals veel vrouwen in heel Europa hebben wij hetzelfde gevoel: we pendelen tussen kantoor, crèche en yogalessen terwijl we boodschappen doen om vers eten te koken en een evenwichtig dieet proberen te onderhouden. Het resultaat? We zagen er steeds vermoeider uit, ons haar werd doffer en we voelden ons steeds schuldiger.

Het werd ons duidelijk dat gezond en natuurlijk zijn niet voor meer stress in ons dagelijks leven mocht zorgen, maar ons juist verlichting en vertrouwen moest geven. Onze droomroutine moest gemakkelijk te integreren zijn in ons dagelijks leven. Dus wendden we ons tot voedingssupplementen en ontdekten dat de bestaande producten volledig verouderd waren. Onnodige kunstmatige additieven, oplossingsmiddelen, kleurstoffen zoals titaniumdioxide en een stoffige productpresentatie die meer doet denken aan bittere medicijnen dan aan een positieve schoonheidsroutine...

Om deze redenen hebben wij Bears with Benefits ontwikkeld. Een schoonheidsproduct dat je niet zomaar vergeet in te nemen, maar waar je juist elke dag reikhalzend naar uitkijkt.  Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn ook verkrijgbaar zonder suiker en zonder toevoeging van kunstmatige stoffen of allergenen.

GEEF KRACHT AAN JE EIGEN SCHOONHEID!

Lena & Laurence

KWALITEIT VOOROP

Onze formules worden in Duitsland ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zien af van overbodige elementen zoals oplossingsmiddelen, vulstoffen en allergenen zoals lactose en gluten. In plaats daarvan concentreren wij ons op ingrediënten die wetenschappelijk zijn bewezen. Klinische studies bewijzen de doeltreffendheid van onze ingrediënten en formules. Wij gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen en smaakstoffen. Voor een optimale biologische houdbaarheid vullen we onze vitamines aan met kokosolie.

De donkere verpakking beschermt de lichtgevoelige vitamines voor een zo lang mogelijke stabiliteit. Wij gebruiken 100% gerecycleerd PET zonder gebruik te maken van nieuw plastic.

Omdat schoonheid van binnenuit komt en begint met een glimlach op je gezicht.

Ontwikkeld door deskundigen

WANNEER WETENSCHAP EN PASSIE ELKAAR ONTMOETEN

Al onze formules zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en een diepgaand begrip van hoe micronutriënten de huid, het haar, het lichaam en ons algemene gevoel van schoonheid en welzijn beïnvloeden. Tegelijkertijd willen we dat onze schoonheidsvitaminen heerlijk smaken om je schoonheidsverzorging zo leuk mogelijk te maken.

Onze missie is eigenlijk heel eenvoudig:

Wij geloven in jouw natuurlijke en persoonlijke schoonheid en willen je de best mogelijke producten aanbieden om je van binnenuit te laten stralen.

PROBEER HET NU