VOEDINGSDESKUNDIGE ARTS

DR. MED. ANNE LATZ

Onze medewerkster en voedingsdeskundige, Dr. Anne Latz van de Duitse Vereniging voor Voedingsgeneeskunde, zet zich met al haar kennis en ervaring persoonlijk in om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken. Samen met een team van apothekers ondersteunt zij ons bij de ontwikkeling van onze schoonheidsvitaminecomplexen.

Wilt u precies weten welke micronutriënten uw lichaam nodig heeft voor een gezonde en evenwichtige levensstijl?


Dr. Anne Latz heeft hiervoor onze schoonheids- en voedingstest ontwikkeld. Beantwoord een reeks vragen over je levensstijl en ontvang een persoonlijk advies in de vorm van een gratis e-book. Het kost je niet meer dan 2 minuten!

NUTRITIONNISTE

NASSIM JAMALZADEH

Onze voedingsdeskundige Nassim behaalde haar Master in Nutrition & Biomedicine aan de Technische Universiteit van München en is een expert in voedingsgeneeskunde en levensmiddelenrecht.

Nassim is elke vrijdag beschikbaar via ons Instagram-account om je tips en advies te geven over onze producten, hoe je ze moet gebruiken en om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden!Je kunt haar ook van maandag tot en met vrijdag schrijven op WhatsApp op het nummer: +4915739249348

PROBEER ZE NU