Hoe krijg ik vollere wimpers en wenkbrauwen?

Wie wil er nu geen dikke wenkbrauwen en lange en volle wimpers, maar hoe krijg ik nu eindelijk vollere wimpers en wenkbrauwen? Dat vertellen we je hieronder! Met een regelmatige inname van biotine (vitamine H) kan dit heel snel werkelijkheid worden en met een beetje geluk hoef je geen toevlucht te nemen tot dure serums.

1. Biotine (vitamine H) voor wimpers en wenkbrauwen

Met een regelmatige inname van biotine kan de droom van volle wimpers en wenkbrauwen snel uitkomen. Dus als je je haar van binnenuit wilt versterken, moet je overwegen biotine in te nemen. Dit kan bijvoorbeeld via voedingsmiddelen die biotine bevatten zoals linzen, sojabonen, eieren, noten of bananen (meer informatie over welke voedingsmiddelen biotine bevatten vind je hier). Een andere mogelijkheid is om biotine aan te vullen in de vorm van voedingssupplementen.

Onze Ah-Mazing Hair Bears zijn het ideale supplement als je niet genoeg biotine binnenkrijgt via je voeding. Ze zijn ook verkrijgbaar in suikervrij. Hun sterk geconcentreerde schoonheidsvitaminecomplex, ontworpen om normaal haar, huid en nagels te behouden, bevat een ongelooflijke 5.000 mcg biotine per beer.

2. Castorolie voor vollere wimpers en wenkbrauwen

Maar de uiterlijke verzorging van je wenkbrauwen en wimpers is ook belangrijk als je wilt dat ze mooi en vol worden. Castorolie is al heel lang erg populair. Ricinusolie voedt niet alleen, maar houdt wimpers en wenkbrauwen ook soepel en versterkt de haarzakjes. Dit stimuleert effectief de haargroei. Breng de dikke olie elke avond aan op je wimpers en wenkbrauwen en sta versteld van het resultaat.

3. Vergeet niet je make-up te verwijderen!

Und last but not least - Augen-Makeup entfernen! Wer Abend das Abschminken nicht ernst nimmt, riskiert abgebrochene und kaputte Wimpern und Augenbrauen. Wenn du dir volle Wimpern und Augenbrauen wünschst, solltest du stets viel Wert aufs Abschminken legen.

 
Ontdek onze promosets en bespaar tot 30%