Wanneer moet ik gummibeertjes nemen voor mijn haar?

Overal worden we geconfronteerd met schoonheidsidealen - een gave huid, sixpacks en lang, volumineus haar. Om dit te bereiken zijn er tegenwoordig talloze producten op de markt. Haarvitaminen zijn slechts een van de vele kleine helpers die kunnen bijdragen aan een vollere en glanzender manen. Ze voegen zich bij de shampoos, conditioners, kuren, huismiddeltjes en andere voedingssupplementen. Maar wat kunnen de haargummiberen precies doen? Kan het echt zo eenvoudig zijn? Snacken en tegelijkertijd je haar er beter uit laten zien? Vandaag vertellen we je waar je op moet letten als je haargummibeertjes probeert en welke mogelijkheden ze hebben.

Werken vitamines voor haar echt?

Om de vraag te beantwoorden: Natuurlijk is er meer nodig dan alleen maar gummibeertjes snoepen en wachten. Niemand zal van de ene op de andere dag mooier haar krijgen alleen omdat hij/zij een paar van onze Ah-mazing Hair Vitamins heeft geprobeerd. Goede dingen hebben tijd nodig en dit geldt ook voor haarsupplementen. Maar, en dit is het belangrijkste: door onze haargummibeertjes te gebruiken, kun je je haar de voorwaarden geven die het nodig heeft voor een gezonde groei en een perfecte glans. Je creëert de basis met behulp van de gummibeertjes - het mag dus duidelijk zijn dat je verzorging en bijvoorbeeld bescherming tegen hitte niet mag vergeten. Net zo belangrijk voor mooi haar (en niet alleen voor haar!) is een gezonde levensstijl, want voeding levert ook veel waardevolle vitaminen die je dichter bij je droom van mooi haar kunnen brengen.

Het is ook belangrijk om te weten dat haargummiberen geen wondermiddelen zijn. Ze veranderen dun haar niet in een volumineuze manen en steil haar niet in een krullenbol. Desalniettemin is het de moeite waard om te overwegen om je eigen haar optimale voorwaarden voor glans en volheid te geven door middel van onze Bears.

Wat kunnen onze vitamines doen voor het haar?

Gummiberen zijn niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij gezondheidsbewuste volwassenen, in de vorm van vitaminerijke voedingssupplementen. Dit betekent dat je door ze te eten je lichaam vitamines geeft die ervoor kunnen zorgen dat je je beter voelt, je huid gladder wordt of je haar gezonder zit. Ze smaken ook heerlijk, zodat je nauwelijks merkt dat je niet "gewoon" aan het snoepen bent.

Iedereen die voedingssupplementen in de vorm van gummibeertjes voor het haar wil gebruiken, moet er vooral op letten dat ze geen onnodige, kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen bevatten en zich liever richten op de groep B-vitaminen als ingrediënten. Vooral biotine (B7), dat ook wel de haarvitamine wordt genoemd, heeft positieve effecten op de stofwisseling en kan zo haaruitval verbeteren en de versterking van de haarwortels stimuleren. Daarnaast is er een positief neveneffect: het nagelbed kan ook sterker en sneller teruggroeien. De reden hiervoor is dat biotine de vorming van keratine-eiwitten ondersteunt, die de bouwstenen zijn van onze huid en ons haar. B3, B5 en B6 versterken het haar en verminderen ook de talgvorming, wat interessant kan zijn voor mensen met vet haar.

Vitamine C ondersteunt net als biotine en foliumzuur de haargroei. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten normaal werken. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de bloedvaten op de hoofdhuid, wat weer kan leiden tot een intensievere haargroei.

Voor wie zijn haar gummibeertjes de moeite waard?

De kleine helpers zijn de moeite waard voor iedereen die last heeft van dunner wordend haar of die haaruitval wil voorkomen en er tegelijkertijd voor wil zorgen dat het haar gezond teruggroeit. Met de juiste combinatie van vitamines die het haar van binnenuit versterken, een uitgebalanceerd dieet en een goede haarverzorging (spaarzaam gebruik van stijl- en krultangen, bescherming tegen hitte, enz. Belangrijk: al onze tips hebben betrekking op een langdurige inname van de haarvitaminen beren. Als je de vitamines slechts een week inneemt, zul je geen verschil zien, omdat het lichaam tijd nodig heeft om te reageren op de extra toevoer in de vorm van gezonde haargroei.

Welke haarvitamine voor welk haartype?

Bij het kiezen van haargummibeertjes zou de aanwezigheid van B-vitamines een criterium moeten zijn - met name biotine is een absolute allrounder als het gaat om gezond haar. Over het algemeen zijn deze haarvitamines geschikt voor elk haartype. Onze Ah-mazing Hair Vitamins, bijvoorbeeld, scoren met 5.000 mcg biotine per beer: Ciao haaruitval en hallo mooi haar - test het nu zelf!

 
Ontdek onze promosets en bespaar tot 30%